MF teleskoplæssere for venstre hånd
En speciel Eco-mode og Smart Handling System, hvor brugeren kan justere det maksimale olieflow, er blandt nye de nye funktioner på Massey Fergusons 9000-serie teleskoplæsser. Og du kan få vendegearene til venstre for rattet.

MF lancerede sidste år model 9305 Xtra i serien af teleskoplæssere. Med denne introduktion fulgte en række nye features, og disse funktioner følger nu trop på Massey Fergusons tre resterende modeller i 9000-serien.

En af opgraderingerne er Smart Handling System (SHS). Det giver chaufføren mulighed for at regulere olieflowet på maskinen og eksempelvis drosle flowet ned for at give en mere blød og lettere betjening til præcisionsopgaver.

En anden ting er den nye Eco-mode, der ifølge MF kan reducere forbruget af diesel. Ved at trykke på en kontakt i kabinen reducerer man både olieflow og motoromdrejninger for at spare på dråberne.

Er du vant til at køre frontlæssertraktor med vendegear til venstre for rattet, så kommer den mulighed også på MF 9000-modellerne. Det er ekstraudstyr, men på den måde kan du både bruge funktionen i joysticket i højre hånd - eller via kontakten til venstre for rattet. Maskinerne rummer desuden andre mindre opgraderinger.

MF 9305 er den mindste i rækken med tre ton løftekraft og 5,8 meters rækkevidde. 9000-seriens største model er MF 9407, der løfter 3,5 ton i op til 7,0 meters højde. Motorerne i serien består af firecylindrede udgaver på enten 100 eller 120 hestekræfter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.