MI har opsagt Søllested og giver mere til Karl Mertz

På Sjælland og øerne udvider MI og Karl Mertz nu samarbejdet.

Som på andre mærker sker der også en konsoliderng i forhandlernettet hos MI’s Kuhn og Rauch-program.

MI meddeler således, at man har afsluttet samarbejdet med Søllested Maskinforretning og til gengæld øger samarbejdet med Karl Mertz i samme område på Sjælland og øerne.

- I efteråret 2022 opsagde MI samarbejdet med Søllested Maskinforretning, da forretningernes fremtidige strategier ikke stemte overens med den udvikling, de hver især ønskede. Dermed lå det lige til højre benet, at MI i stedet for oprustede samarbejdet med Karl Mertz, som fremadrettet går all-in på MI´s produktprogram KUHN og Rauch, lyder det fra MI.

Samme udvikling har man set hos et redskabsmærke som Kverneland, der også har indskrænket deres forhandlernet i 2022.

MI begrunder udviklingen med stadig større krav fra mere professionelle landmænd, som stiller højere krav til deres lokale maskinforretninger og deres leverandører – eks. på kapacitet til at have maskiner og reservedele hjemme før sæsonerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.