MI ophører med Krampe
Krampe i Tyskland får den direkte kontakt til et antal danske forhandlere.

Efter 10 år ophører Maskinhandler Indkøbsringen nu med importen af de tyske vogne fra Krampe. Det skyldes, at man hos Krampe har lagt en ny strategi, som går ud på, at man vil handle direkte med et antal danske forhandlere.

En nøgleperson i Krampes fremtid i Danmark er Kenneth Brønner, som nu er ansat hos Krampe i Tyskland, men som faktisk for nogle år siden som ansat hos MI netop har haft ansvaret for Krampe hos MI.

»Vi hos Krampe har revideret vores eksport strategi og vil gerne være tættere på både forhandlere og kunderne. Derfor har vi et ønske om at finde et fokuseret netværk af forhandlere, som handler direkte med os i Tyskland via mig som markedsansvarlig. Vi er i fuld gang med at opbygge det nye netværk af forhandlere og forventer inden længe at kunne præsentere en ny struktur for salget af Krampe i Danmark«, siger Kenneth Brønner fra Krampe Fahrzeugbau GmbH i en pressemeddelelse.

Hos MI i Vejle har man været glade for tiden med Krampe.

»Krampe har været en god samarbejdspartner igennem de sidste 10 år. Udviklingen i markedet betyder bare, at vi ikke længere opnår de samme synergier som hidtil. Ophøret af samarbejdet øger naturligt fokusset på salget af MI-Tip, hvilket også stemmer overens med den strategi, MI har for det danske marked«, siger Jakob Scheel fra MI, som tilføjer, at der er lavet en aftale om, at MI kan købe reservedele, således at MI kan servicere de kunder, som MI igennem årene har solgt vogne til.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.