MI vil tiltrække NutriFair-gæster
Maskinhandler Indkøbsringen tænker i synergi og vil tiltrække besøgende, der alligevel er på NutriFair i næste uge.

Der ligger tanker om synergi bag, når MI, Maskinhandler Indkøbsringen holder sin traditionsrige åben maskinudstilling onsdag og torsdag i næste uge, nærmere bestemt 16. og 17. januar.

Den store NutriFair messe foregår nemlig samtidig og lige i nærheden, så hos MI finder man det oplagt lige at svinge forbi MI på Soldalen i Vejle knap 15 minutters kørsel nordvestpå.

Rådgivere: Tjen 500.000 kr. på mindre rengøring i malkestaldenKvæg Mandag 7. januar 2019 · 07:40

Hos MI finder de besøgende de to dage en 1.200 kvadratmeters udstilling, som blandt andet indeholder flere af nyhederne fra Agromek, såsom Kuhn Merge Maxx Pickup-riven og den nye Rauch Gødningsspreder med Axmat Duo,

I den ene ende af udstillingen er der gjort plads til græsklippere til både professionelle og private til den kommende græssæson.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.