Mi viser eldrevet Power arm
En ny og hundrede procent eldrevet Power arm fra McConnel vises på Maskiner under broen de kommende dage.

McConnel præsenterede verdens første el-drevne traktormonterede Power Arm på Agritechnica sidste år, og nu viser den danske importør MI, Maskinhandler Indkøbsringen McConnels prototype e-Swingtrim

under ”Maskiner under broen” den 22. til 24. august.

Ifølge produktchef hos MI, Robert Vemmelund, erstatter denne nye maskine alle traditionelle hydrauliske komponenter med et 12 volt elektrisk system, der er bygget rundt om den kendte Swingtrim-platform. Armbevægelserne bliver drevet af elektriske aktuatorer i stedet for hydrauliske cylindre, mens knivbjælken drives af en elektrisk motor.

Blandt fordelene er blandt andet, at den kan arbejde i miljøfølsomme områder uden risiko for olieudslip eller forurening.

»E-Swingtrim er den første af sin art, og vi er glade for at give kunderne mulighed for at se den på Maskiner under broen. Den er den første af en ny generation Power Arms og en spændende udvikling«, siger Robert Vemmelund i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.