Michelin topper CerexBib med nyt dæk

Med dimensionener IF 1000/55 R32 bliver det nye CerexBib-dæk fra Michelin det største i serien af gummi til høstmaskiner.

Michelin er klar med den hidtil største dimension af mejetærskerdækket Michelin CerexBib i Danmark. Det er Michelin CerexBib IF 1000/55 R32 CFO udstyret med Michelin UltraFlex-teknologi. Dækket blev vist for første gang på IAA messen i Hannover i 2015 og føjes nu til det eksisterende program på det danske marked.

Høsttiden er en afgørende periode for landbruget og strækker sig over kort tid. Det betyder generelt større og større maskiner i marken. Endvidere øges tendensen mod større landbrug, hvilket giver mere kørsel på vej for at komme fra mark til mark. Det er nogle af årsagerne til det nye dæk, oplyser Michelin i en pressemeddelelse.

I 1965 var motoreffekten for en mejetærsker 80 hestekræfter. I 2010 havde mejetærskerne 600 heste, og om mindre end fem år vil maskinerne have en effekt på 800 hestekræfter. Her kommer det nye dæk for alvor ind i billedet, påpeger Michelin.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.