Midt i sløj traktormåned: New Holland står for hver fjerde traktor
CNH’s blå traktormærke præger indregistreringerne i maj måned.

Maj blev langt fra en opmuntrende måned for maskinhandlerne set fra et traktorperspektiv. Der blev nemlig kun indregistreret 86 traktorer, hvilket var et fald på 25 pct. i forhold til maj for et år siden.

For at starte fra toppen af, så var der flere af de sædvanlige gengangere blandt de mest solgte traktormærker. New Holland tog med 22 indregistreringer mere end 26 pct. af markedet.

I hælene kom John Deere med 16 traktorer, ligesom Case IH med 14 traktorer også blandede sig i toppen. 

Blandt Agco-mærkerne kom Valtra med 10 traktorer bedst med i feltet, mens Massey Ferguson og Fendt næsten lå lige med henholdsvis syv og seks traktorer.

Claas opnåede en markedsandel tæt på 10 pct. med otte traktorer. For Deutz-Fahr var måneden langt fra de langsigtede ambitioner, da man kun fik indregistreret en ny traktor ifølge tallene fra ND Data.

De mest solgte modeller var New Hollands T7.270 og T7.165 med hver seks styk. Massey Ferguson 4709 havde også en god måned med fire indregisteringer, mens traktorsalget på de andre mærker var spredt ud over en række modeller.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.