Midtfjord Agro har nu fuldt Kuhn-program
Midtfjord Agro har fået Kuhn fuldfodervogne på programmet.

Midtfjord Agro i Løgstør har valgt at sadle om og gå helhjertet ind for Kuhn fodervogne og strømaskiner i stedet for at have to mærker i huset. Forretningen har i mange år haft salg og service af fuldfodervogne.

»For mange mælkeproducenter er foderblanderen det vigtigste redskab, men ikke alle er lige gode til selv at få den passet. Derfor er der mange, der ønsker at lave en serviceaftale, så de husker at få det gjort en til to gange om året«, siger Casper Larsen, indehaver Midtfjord Agro, der årligt servicerer 60-70 vogne.

En af landets yngste maskinhandlere: »Vi må aldrig miste nærheden«Maskiner Onsdag 27. marts 2019 · 07:09

»Da Midtfjord Agro kom og spurgte, om det var tid til at sadle om og gå ”All in på Kuhn”, og ikke længere sælge et konkurrerende mærke, syntes vi, det var oplagt. Ved at inddrage Kuhn blandevogne i sortimentet kan de dermed markedsføre og sælge det fulde redskabsprogram fra Kuhn - uden det konflikter med andre leverandører«, siger Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI.

Midtfjord har allerede solgt de første tre vogne siden årsskiftet og har en Kuhn Profile 30 DL vogn hjem, som de tager med til AGRONORD udstillingen i dag, onsdag.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.