Miks din egen cocktail af mikronæringsstoffer

Bionutria lytter til kunderne, når blandingerne af mikronæringsstoffer skal fremstilles.

»Vores blandinger er brugerinspireret. Hvis en kunde har specielle ønsker med hensyn til, hvilke mikronæringsstoffer vi skal blande, så gør vi det. Men det kræver naturligvis en vis volumen,« siger Jens Bach Andersen, salgs- og produktionskonsulent hos Bionutria.

Han tilføjer, at man ved gødskning med mikronæringsstofferne fra Bionutria hellere skal køre flere gange med en lav dosis end en gang med høj dosis.

»Vores produkter kan næsten blandes med alle de midler, man i forvejen bruger i marksprøjten. Og for cirka hundrede kroner pr. hektar er man dækket ind med mikronæringsstoffer.

Et af de produkter han håber vil vinde indpas i den kommende sæson er flydende mangan med kobber. Det mener han især kan være aktuelt at tilføre på humus- og sandjorde, hvor der erfaringsmæssigt kan opstå både manganmangel og kobbermangel. 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.