Milliard skal toptune produktionen af ny stortærsker

New Holland og flamske penge bag kæmpe investering på fabrik i Belgien.

Det er ikke kun maskinen, som bliver helt ny, når New Holland for alvor går i gang med serieproduktionen af den nye stortærsker CR11.

Mejetærskeren, som fik en masse opmærksomhed under lanceringen på Agritechnica i november, skal nemlig produceres på New Hollands fabrik i Zedelgem i Belgien, hvor CNH over fem år putter mere end en milliard danske kroner ind i optimeringen og redesign af fabrikken.

Ifølge en pressemeddelelse fra producenten redesignes produktionslinjen og logistik-området fuldstændig, så produktionen gøres mere fleksibel, hvorved New Holland både kan bygge den nye mejetærsker, der ifølge New Holland tilføjer 7.000 nye dele til produktionen, og andre New Holland-modeller ved siden af hinanden.

Hos de lokale myndigheder er der stor glæde ved at have en af verdens største mejetærskerfabrikker i lokalområdet. Faktisk har de regionale flamske myndigheder spædet en ukendt beløb til den store investeringspulje for at støtte innovation og arbejdspladser i området.

New Holland har tidligere oplyst, at maskinen kommer ud og køre demo på danske marker under årets høst og vil være tilgængelig på bestillingssedlen til sæson 2025.

Hør også New Hollands danske "mejetærske-minister" Lars Skjoldager Sørensen fortælle om den nye maskine i podcasten Maskinitis op til lanceringen i november sidste år.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.