Mindre maskinhandler slår rekord: Syv sorte afsat på stribe

Samme kunde har aftaget syv traktorer i løbet af sæsonen.

Det var lidt af et skue, som mødte gæsterne hos AgroTek torsdag under åbent hus.  

Syv sorte Valtra’er på rad og række. Traktorerne er en del af samme handel, hvor maskinhandleren AgroTek i Hobro har solgt hele syv traktorer i en samlet handel til levering løbende i 2019.

”Han fik den første i foråret, fire til høst og to af de helt store nu her”, fortæller maskinhandler Ole Grøn, der er stolt og glad over handlen, som er i en ny liga for AgroTek.

”Vi leverer også løbende til en af landets virkelige store Valtra-kunder, men vi har aldrig leveret syv traktorer før i en handel. Som en af de lidt mindre forhandlere, så er vi glade for, at vi kan vise, at vi også kan være med i de større handler”, siger maskinhandleren.


Ole Grøn og Søren Rasmussen.

Køberen er Søren Rasmussen fra Frandsbjerg Landbrug med et 500 hektar stort planteavlsbrug med speciale i samling og håndtering af halm.

På Frandsbjerg har de tidligere kørt med Valtra, men har i mellemtiden haft et andet mærke. I dag er Valtra også leveringsdygtige i større traktorer på 250 hk, og dermed var AgroTek igen inde i varmen. Salgshistorikken går nemlig tilbage til 1990.

”Så det er altså ikke lige er poppet op”, forklarer Ole Grøn og oplyser, at de syv traktorer – fire styk Valtra T 234, to styk S 394 og en enkelt lille A104 til rideskolearbejde er bestilt med ganske normale specifikationer.

”Der er valgt at gå i powershift i stedet for trinløs for at få en lidt enklere traktor. Det giver også et mere direkte træk, og så har man nogle udmærkede gensalgspriser på power shift traktorer”, siger han og oplyser, at de også leveres med Valtra såkaldte smart touch system, som står for betjeningen via en skærm i kabinen.    

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.