MotorBloggen: Ugen er propfyldt med ny viden - hvad med at sprede det?
En messe, en kongres og et årsmøde med faglige indlæg. Der er masser af viden at hente i denne uge. Men måske man kunne enes om ikke at lægge store messer og kongresser i samme uge, foreslår skribenten.

I kender garanteret den der følelse af, at man er blevet klogere, siden man stod op om morgenen. Måske har man læst noget interessant i en bog eller en avis. Måske er en kollega kommet med en nyttig oplysning. Eller måske har man deltaget i et fagligt arrangement, som har givet ny inspiration.

Lige nu er vi i uge tre i det nye år. Og netop i denne uge kan man få ny viden og inspiration, så hatten passer.

Der er Plantekongres i Herning i dag og i morgen.

Der er Nutrifair i Fredericia onsdag og torsdag.

Og torsdag og fredag blænder DM&E, Danske Maskinstationer og Entreprenører op for Vidensdage og årsmøde i Bredsted ved Vejle.

Alle steder har arrangørerne sammensat et fyldigt program med masser af indlæg fra brave folk med stor viden på de enkelte områder.

Jeg husker selv tydeligt første gang, jeg deltog i Plantekongressen, og lige så tydeligt første gang jeg deltog i DM&E’s Vidensdage. Jeg tænkte noget i retning af: ”Det er jo fantastisk. Så meget viden samlet på ét sted. Det kan da kun være nyttigt”.

Og arrangementer af den art laver ikke sig selv. Forud er gået måneders planlægning. Hvem skal vi overhovedet få til at holde de faglige indlæg? Hvad skal de indeholde? Hvad er oppe i tiden? Har oplægsholderen overhovedet tid på det tidspunkt? Hvad har vi af erfaringer fra sidste år? Er der noget i hele arrangementet, som med fordel kunne ændres? Skal vi regne med flere eller færre tilmeldinger? Og hvad skal de have at spise?

Den slags.

Så når ugen er gået, er der måske god grund til at sende en venlig tanke til alle dem, der gør sig umage med at få arrangementer af den art op at stå. For det er den slags arrangementer, der inspirerer os og gør os klogere, så vi kan træffe de rigtige beslutninger.

Men måske arrangørerne kunne enes om, at de ikke alle ligger i den samme uge. For jeg vil tro, at rigtig mange gerne vil deltage i det hele.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.