Multitalent fra Bredal
Kalk, Urea og handelsgødning. Bredals nye Isobus-styrede K-XE spredere tager sig af det hele.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

En maskine, der kan flere ting er normalt liflig snak i landbruget. Og sådan er det med de nye K-XE spredere, som er det store nummer på Bredals stand på Agritechnica.

Sprederen udmærker sig nemlig ifølge producenten ved en op til 30 meters arbejdsbredde med kalk, 40 meter med Urea og 48 meter med handelsgødning.

Den nye maskines højeste kapacitet er op til 3.000 kg/minut. Den har fuldt integreret Isobus styring og egen Hybrid Power Unit (HPU), der er drevet af PTOen fra traktoren og sørger for en konstant og høj ydelse.

Den Hybride Power Unit består af en PTO-drevet hydraulisk pumpestation, der er monteret på sprederen. Den leverer det fulde hydrauliske drev af både spredetallerkener, bundbåndet og transportbåndene.

Dertil kommer integreret kile- og kantspredning samt sektionskontrol og tilt-sensor, der tilpasser doseringen ved kørsel på ujævnt terræn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.