Nem transport af store Lemken-pakkere

Lemken har lanceret en ny transportvogn til producentens VarioPack pakkere.

Den tyske redskabsproducent Lemken har netop introduceret en ny trailer til producentens VarioPack pakkere, som gør det nemmere at transportere selv de store pakkere til seksfurede eller større liftophængte eller halvbugserede plove.

VarioPack med anhænger er koblet til traktoren via en tværaksel, og med en transportbredde på 2,8 meter udgør selv smalle markspor ikke noget problem. Da traileren er EU-godkendt til hastigheder på op til 40 km/t, kan VarioPack presser nu ifølge producenten hurtigt og nemt transporteres til marken.

Redskabet skiftes hydraulisk fra transport til arbejdsstilling fra førerhuset. Traileren fås til store VarioPack pakkere med med 70 eller 90 cm ringe.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.