New Holland-forhandlere viser ny stortærsker frem på Agromek

Går sammen om fælles stand og får ny stormejetærsker med, som bliver kundemejetærsker i 2025.

Landets New Holland-forhandlere går nu sammen om en stor fællesstand. Dermed kan danske landmænd finde repræsentanter fra deres lokale forhandlere, fortæller de i en pressemeddelelse udsendt fra Agromek.

Et af de store trækplastre bliver New Hollands nye stormejetærsker CR11, som blev afsløret under Agritechnica i Tyskland i november 2023.

Maskinen vises også frem på danske marker under demo- og testkørsel denne sommer, men kan først købes af danske landmænd til 2025-høsten.

 - Vi ser det som vores fælles opgave at være på Danmarks store landbrugsmesse, hvor vi kan vise vores fantastiske produkter frem og få en snak med vores gode kunder. De besøgende kan se frem til et bredt udvalg af produkter fra New Holland, heriblandt mejetærskeren CR11, "prishøsteren", der har vundet stor international hæder både for teknikken, nytænkningen og designet, oplyser Thomas Greve Mikkelsen, salgschef, Farmas.

Foruden Farmas tæller de danske hovedforhandlere af New Holland-produkter Mertz, PN Maskiner, J Hundahl og Lyngfeldt, mens Brovig Maskiner, Schrøders eftf. M.P. Maskincenter, Egebjerg Smedie, Glamsbjerg Maskincenter, Kragmann, LykkeSmeden, Traktorgården Give, Skjern Maskinforretning, Anker Bjerre og Ole Hedeman Maskinforretning er underforhandlere i New Hollands forhandlernet i Danmark.

Hos Agromek er det en glad formand Sten Andersen, der kommenterer på næste udmelding om årets messedeltagere.

- Vi er rigtig glade for, at New Holland bliver stærkt repræsenteret på årets Agromek, og det glæder os meget, at det samlede New Holland-forhandlernet bakker op om fællesstanden. Vi er overbeviste om, at der venter de besøgende en både flot og spændende udstilling, lyder det fra Sten Andersen.

Agromek foregår i Herning fra 26. til 29. november.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.