New Holland går efter mekanisk ukrudtsbekæmpelse

New Holland vil i løbet af 2021 sende rækkeradrensere på markedet. Disc- og dybdeharver er også på vej takket være samarbejdet med Gaspardo.

Sidste efterår præsenterede New Holland en ekslusiv leveringsaftale med Maschio Gaspardo omkring redskaber til jordbearbejdning. Aftalen indebærer disc- og dybdeharver, og på et online pressemøde i dag tirsdag har New Holland sat flere ord på aftalen. 

New Holland vil i løbet af 2021 markedsføre dybdeharver fra 2,5 til 4,0 meters arbejdsbredde i en almindelig og i en heavy duty-udgave. Discharverne vil komme i udgaver fra 3,0 til 7,0 meters arbejdsbredder.

Redskaberne vil blive lanceret på 12 udvalgte markeder i 2021 med Danmark som en af dem, oplyser New Holland. De to redskaber får også selskab af en ny radrenser til mekanisk ukrudtsbekæmpelse. 

Størrelser og modeller sætter New Holland ikke tal på, men såvel harverne som radrenserne er et klar hint om, at New Holland sætter ekstra fokus på at blive, hvad koncernen selv kalder, 360 graders full line forhandler af maskiner til landbruget. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.