New Holland viser snitter, presser og stor ged
New Holland demonstrerer nogle af de nyeste græsmaskiner på Græsland ’18 og medbringer også gummigeden W 170D.

Når demonstrationerne under Græsland ’18 går i gang onsdag 6. juni på kløvermarken ved Frederiks i Midtjylland, er New Holland nærværende med både en en FR finsnitter og en kombipresser - og dertil New Hollands flagskib inden for gummihjulslæssere.

Finsnitteren, som New Holland stiller med, er en New Holland FR650 Forage Cruiser. FR serien omfatter fem modeller fra 476 til 911 hestekræfter. En kraftig drivlinje til en af branchens største snitcylindere og innovative blæser- og corncracker løsninger er ifølge producenten kendetegnende for FR serien. Derudover har FR’en ifølge producenten en forbedret komfort og ergonomi og en række autofunktioner, der øger produktiviteten og reducerer brændstofforbruget.

»Jeg vil være så naiv at tro på, at der ikke kommer sådan et diktat«Maskiner Torsdag 3. maj 2018 · 00:00

Presseren, som demonstreres, er en New Holland Roll Baler 125 Combi. Den nye fastkammer presser er en in-line kombi presser med en række nye funktioner, der ifølge New Holland giver højere ydelse og driftsikkerhed. Den nye IntelliView 4 skærm har gjort betjeningen mere enkel, og en ny sænkebund og knivgruppevælger i rotorsnitteren gør presningen mere produktiv og reducerer nedetiden.

Endelig viser New Holland flagskibet inden for gummiged, en W 170D med ny kabine, lang læssearm, brede landbrugsdæk og LED lyspakke. Maskinen er velegnet i ensilage, men også i mange andre henseender rundt om på gården. Den er populær hos maskinstationerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.