New Hollands T5-serie bliver trinløs

Der gemmer sig flere hestekræfter og en CVT-transmission i New Hollands nye T5-serie, som får premiere på Eima-Show i denne uge.

Et af New Hollands trækplastre til det italienske Eima-show, som åbner i morgen, er en ny T5-serie.

Specielt ved serien er, at den for første gang kommer i en Auto Command-udgave, hvilket er lig med en trinløs transmission under hjelmen. Dér ligger også en ny 4,5 liters FPT-motor, som opfylder de nye Stage V-krav, som sætter strenge grænser for udledningen af skadelige partikler fra motoren.

Traktoren har fået en såkaldt "Special Mention" af Eimas nyhedsjury forud for messen, for dens nye system til efterbehandling af udstødningsgassen. New Holland skal nemlig have formået at få gemt såvel SCR-, DOC- og CUC-katalysatorer gemt af vejen under motorhjelmen.

Serien med trinløs transmission kommer i første omgang til at spænde fra 110 til 140 hestekræfter, oplyser New Holland. Det er 20 heste flere end den nuværende T5.120 Electro Command.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.