Nordirske maskinproducenter inviterer danske importører til Nordirland

Nordirske producenter af landbrugsmaskiner søger kontakter i Norden.

På den såkaldte grønne ø har Nordirland et godt ry inden for landbrugsredskaber, og nu foretager irerne et fremstød for at komme ind på markederne i Skandinavien, herunder Danmark.

Nordirlands ry er primært baseret på styrken inden for to sektorer, nemlig landbrug, som er Nordirlands største industri, samt præcisionsingeniørarbejde. Kendte virksomheder som Slurrykat, Chieftain Trailers og Redrock kommer alle fra Nordirland.

Northern Ireland Trade Consultants organiserer I samarbejde med Market Link Denmark en rejse til Nordirland for nordiske importøre af landbrugsmaskiner og –udstyr. Rejsen er fra 23.-25. marts og formålet er at møde lokale producenter af landbrugsmaskiner og besøge deres fabrikker.

Et par af de producenter, som søger nordiske kontakter, er Fleming Agri-Products Ltd, som er en af Nordirlands førende producenter af en bred vifte af landbrugsmaskiner samt Moore Unidrill, en specialiseret producent af bl. a. såmaskiner.

Emneord eksport

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.