Nordjysk maskinhandler lancerer nyt program på Roskilde Dyrskue

Metal-Fach som ligger i det østlige Polen, er en af landets største producenter af landbrugsmaskiner. Fabrikken har 800 ansatte og råder over et produktionsareal, under tag, på 16 hektar

Som noget nyt vil Præstbro Maskiner have Metal-Fachs maskiner med på Roskilde Dyrskue.

I første omfgang bliver det tipvogne og halmvogne, der kommer fra den polske maskinproducent, der råder over 16 hektar produktionsarealer under tag og 800 ansatte.
 
Metal-Fach producerer mere end 2000 vogne om året, og eksporterer deres maskiner til mere end 30 lande.

"Fabrikken er i en rivende udvikling, og det bliver spændende at følge de muligheder, der åbner sig for os", lyder det fra Flemming Larsen, indehaver af Præstbro Maskiner.  

farvel til et mærke og goddag til et andet

Præstbro Maskiner er kendt for at have en stor rolle på det danske vognmarked, og siden begyndelsen i 1991 har selskabet importeret og solgt mere end 3.000 vogne til Danmark.

I de sidste 17 år har Pronar været Præstbros hovedleverandør, men på grund af strukturændringer i maskinbranchen, har Pronar valgt en ny salgsstruktur i Danmark, som den nordjyske forhandler ikke er en del af.
 
"Dette har givet os nogle nye muligheder og derfor er vi meget glade for, og stolte over, at vi allerede på Roskilde Dyrskue kan introducere et udvalg af vogne fra Metal-Fach´s meget store vognprogram", siger Flemming Larsen, der også løfter sløret for, at Præstbro Maskiner har indgået en aftale om import af et nyt fabrikat af kroghejsvogne fra en af Europas førende fabrikker inden for området.
 
"Vores målsætning er, og har altid været, at tilbyde et bredt program til fornuftige priser, hvor der samtidigt ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Med de nye tiltag, bliver der ikke ændret på denne målsætning, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere disse nyheder".

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.