Nu er der fundet navn til MF’s nye jyske storforhandler

Fusionen mellem maskinforretningerne i Jelling og Rimmerhus indtager Sønderjylland og TBS Maskinpowers gamle afdeling i Toftlund under et helt andet og nyt navn.

Der er igen fuld aktivitet i bygningerne på TBS Maskinpowers tidligere afdeling i Toftlund. De nye ejere fra Jelling og Rimmerhus Maskinforretning har taget over, og efter nogle dage uden et fælles navn, er de nu registreret som Dansk Maskincenter A/S i CVR. 

Således er det juridiske på plads samtidig med, at alle ansatte i afdelingen i Toftlund fortsætter og får forstærkning med to montører og en sælger fra TBS Maskinpowers gamle afdeling i Brørup.

I en pressemeddelelse oplyser Dansk Maskincenter, at servicecenteraftalen med Grimme Scandinavien fortsætter som hidtil, mens maskinforhandleren bl.a. kommer til at tilbyde maskiner og produkter fra Lemken, Kverneland, Giant, Baastrup, Dal-bo, Hardi, Danfoil, BvL, Claydon, Mustang, Bomford.

Med afdelingen i Toftlund som udgangspunkt vil forhandleren servicere og sælge Massey Ferguson i det meste af Sønderjylland, mens forhandleren også dækker en større del af Jylland fra de øvrige afdelinger i Videbæk, Jelling og Odder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.