Nu får fransk traktorfabrik mere plads
Agco’s køb af 15,7 ha omkring traktorfabrikken i Beauvais er nu gået igennem, og det giver plads til udvikling og bedre logistik.

For præcis et år siden var LandbrugsAvisen på besøg hos Massey Fergusons traktorfabrik i Beauvais, Frankrig, for at deltage i åbningen af et helt nyt lager- og distributionscenter på 30.000 kvadratmeter.

Den gang offentliggjorde Massey Fergusons administrerende direktør samtidig, at man gik efter at købe et areal på 15,7 ha ved fabrikken for at udvide produktionen.

I dag mandag, et år senere, har Agco, der står bag Massey Ferguson, så meldt ud, at købet af de 15,7 ha nu er gået igennem.

»Vi er stolte af at holde vores løfte, som vi gav for præcis et år siden, om at købe grunden med de 15,7 ha«, fortæller Martin Richenhagen, bestyreslsesformand, præsident og administrerende direktør i Agco i en pressemeddelelse.

300 mio. til udvidelse

Med købet satser Agco nu på at investere hen ved 300 mio. kroner i det nye areal, som ligger midt mellem MF’s tre fabrikker og lagre. Arealet skal blandt andet huse et værksted for specialtilpasning af traktorer og en bygning til 3D printning af forskellige, mindre partier reservedele.

Samtidig vil MF også starte produktion af hydrauliske rør in-house, ligesom der bliver åbnet plads til en form for renovering af gearkasser som et billigere alternativ til en ny transmission, oplyser Agco.

»Fra 2020-2023 kommer vi til at lancere intet mindre end 14 nye traktorserier. Takket være den ekstra plads kan vi nu trække hele denne udvikling ind til fabrikken i Beauvais«, fortæller Thierry Lhotte, administrerende direktør, Massey Ferguson.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.