Nu gælder det: Alt du bør vide, inden Europas bedste trækker i Brande imorgen

Skal du ligesom 10.000 andre til årets brag af et traktortræk/traktorpulling-stævne i Brande lørdag og søndag, så får du praktiske tips her.

Fra lørdag kl. 11 går det løs i Brande med årets store traktortræk og traktorpulling-stævne.

Mens trækkere fra hele Danmark kører om DM på en bane på det, som næsten kan kaldes for nationalarenaen for traktortræk i Danmark, så dyster Europas bedste trækkere i "storebror-sporten" traktorpulling ved siden af.  Over 200 traktorer er således i sving i Brande.

Her får du en række praktiske tips til dagen.

Programmet helt kort

Lørdag 7. september fra kl. 11: DM i LandboUngdoms klasser.

Lørdag 7. september fra kl. 13: EM i Traktorpulling(køres sideløbende med LandboUngdoms DM)

Søndag 8. september fra kl. 11: EM i Traktorpulling.

Mød traktorerne og trækkerne i Ryttergården

Et er at selve trækkene er hovedattraktionen, men for mange er det næsten lige så godt, at man kan gå frit rundt og se på alle traktorerne i ryttergården. Der er i øvrigt fri adgang, så hvis man kan undvære trækkene og har et lidt for heftigt træk på kassekreditten for tiden, så er det et godt tip…

De store kanoner er med

Vi har nærlæst deltagernelisterne i det senere dage. Da TraktorTech i seneste nummer havde den store optakt til stævnet, hvor det stadig ukendt hvem der kommer til at deltage. Men den er god nok. Blandt andet i Prostock stiller Danmark med Europas førende team John Deere 2 - og du kan i det hele taget forvente dig spektakulære træk, når teams som Green Fighter fra Tyskland, hollandske Komeco Simply Irresistible eller danske Fenrir dyster i Europas allerstørste klasse, heavy modified lørdag. 

Følg iøvrigt med her på landbrugsavisen.dk her fredag og lørdag for mere info om alle kørerne og teams.

Til DM i traktortræk kommer der også et stort felt med 86 tilmeldte traktortrækkere.

Masser af grønne traktorer

En del af pullerne går under det ene eller andet John Deere-navn. Er man til det grønne mærke, så er der også rig lejlighed til at se en række mere almindelige landbrugstraktorer fra mærket. 

Til at trække de kæmpende traktorer rundt under stævnet stiller Herborg Maskinforretning nemlig 22 landbrugstraktorer til rådighed i weekenden. Herborg var også sponsor under DM sidste år, og nu tager de altså en tur mere i manegen.

Mød TraktorTech

Trænger man til en snak, et traktormagasin eller tegne abonnement på TraktorTech, så kan du møde TraktorTechs crew under stævnet, hvor vi står klar på vores stand. TraktorTech er i øvrigt mediepartner for stævnet.

TraktorTech-redaktionen er også med, når det går løs i Brande. Følg resultater, interviews og reportager live på landbrugsavisen.dk/maskiner.

Efterfølgende kan du læse mere om stævnet i TraktorTech nr. 5 24. september.

Kender du reglerne?

På traktorpulling.dk kan du læse meget mere om reglerne for pulling, mens du på landboungdom.dk kan nærlæse reglerne for LandboUngdoms mesterskaber.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.