Nu kører de første IDEAL-mejetærskere i Danmark
Efter en succesrig introduktion af den helt nye IDEAL-mejetærsker på Agritechnica er Agco Danmark nu klar til at vise den splinternye mejetærsker frem på danske marker.

Under navnet ”IDEAL MasterClass” er over 60 IDEAL-mejetærskere nu ved at blive demonstreret for interesserede kunder over det meste af Europa.

I første omgang kommer der i alt seks maskiner til Danmark. De første er allerede ankommet og er fuldt udstyrede med henholdsvis hjul eller bælter.

”Ovenpå forårets omfattende træningsprogrammer har vi – og vores forhandlere – glædet os til at kunne give landbrugere over hele landet et blik ind i fremtiden, når det gælder den nyeste høstteknologi", siger områdesalgschef, harvesting, Martin D. Jensen.

Tidlig høst udfordrer importører og forhandlere: »Der er blevet kæmpet hårdt de sidste uger«Maskiner Fredag 6. juli 2018 · 10:54

"Vi har indgået et tæt samarbejde med Hjallerup Maskinforretning, Dansk Maskincenter, Heden Maskinforretning og Karl Mertz, som sammen med deres kunder har udvalgt 12 lokationer over hele landet, hvor IDEAL vil blive demonstreret", siger han.

"Selvom høsten er rykket frem i år, og det kan være svært for landmanden at komme hjemmefra i denne travle periode, håber vi at rigtigt mange møder op for at se den sidste nye høstteknologi samlet i en maskine”, slutter Martin D. Jensen.

Interesserede landbrugere kan kontakte den lokale Massey Ferguson eller Fendt forhandler for yderligere oplysninger. Alternativt kan man gå ind på en af de fire MasterClass forhandleres hjemmesider eller facebook-sider for nærmere oplysninger om, hvor de befinder sig henne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.