Nu kan alle Krone-pressere filme yderbanen
Krone tilbyder nu en fabriksmonteret løsning på alle rundballepresserne, der ruller plast frem for net rundt om ballen.

Fra i år fås alle Krones Comprima og Comprima X-treme rundballepressere med mulighed for at rulle plast på ballernes yderbane frem for net. Plasten har fem lag og kan øge ensilagens kvalitet, da det modvirker ballens tendens til at udvide sig. Samtidig har det den fordel at man ved anvendelse af ballen kun får èt affaldsprodukt, nemlig plastfolie. Derved undgår man at sortere net fra den heldækkende folie.

Selve indpakningssystemet har den fordel at plastfolien ikke trækkes sammen inden den skæres over. Derfor starter wrapning af den næste balle med film i fuld bredde. Det sænker forbruget af folie.

 

Endelig er det let at skifte tilbage til net da det kun omfatter at bytte wrap-rullen ud med en net-rulle. Systemet kan eftermonteres på alle Komprima modeller bygget i 2014 og frem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.