Nu kan alle lave GPS-tildelingskort
Geoteam lancerer snart et program der kan lave tildelingskort ud fra eksisterende flyfotos.

Hvis man gerne vil variere sin gødningstildeling, plantebeskyttelse eller udsædsmængde på marken via GPS, kan man snart lave sine egne tildelingskort.

Det bliver muligt når Geoteam på Agromek lancerer og åbner en ny webside, med et program der kan omdanne ganske almindelige flyfotos fra Geodatastyrelsen til tildelingskort. I praksis udpeger man sine marker på den kommende webside, tildelingskort.dk. Herefter vil programmet udforme et tildelingskort ud fra farveforskelle på flyfotoet. 

Tildelingskortet kan overføres til redskabets GPS-styrecomputer via en USB og eksempelvis justere op eller ned for kvælstof eller svampemidler så marken får hvor den trænger. Det kræver naturligvis at redskabet eller traktoren har GPS-signaler til rådighed. 

Gratis på Agromek

Når Geoteam lancerer siden på Agromek kan man gratis få lavet tildelingskort til sine marker. Kortene får man med hjem på en USB. 

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

De kan eventuelt forbedres ved at tilføje informationer om blandt andet jordtype.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.