Nu kan arbejdssedlen erstattes med en app

Med ny app kan landbrug og maskinstationer registrere dagens arbejde ude på opgaven.

FarmBackup lancerer nu app’en Task, der skal erstatte gamle, fysiske arbejdssedler i marken.

Dermed skal data over dagens tidsforbrug, opgavens omfang m.m. hurtigt flyde fra traktoren og tilbage til kontoret, så fakturering, driftsanalyse og lønudbetaling gøres smidigere, lyder argumentet.

»Som administrator giver det dig f.eks. et større overblik, at du kan se på skærmen, hvor mange arbejdsopgaver dine ansatte har udført i stedet for, at du har en bunke arbejdssedler, du skal gennemgå, før du har helt styr på mængden af udført arbejde. App’en håndterer ligeledes registrering af timer til lønudbetaling, så du kan nu en gang for alle slippe af med papir og blyant«, lyder det fra marketingschef Anders Bram Knudsen, som er en af brødrene bag start up- virksomheden, som er mest kendt for sin markedsplads for markarbejde.

Har været prøvekanin

Kjærsgaard Maskinstation er en af de landmænd og maskinstationer, som har prøvet systemet i praksis, inden det nu er lanceret.

»Før vi introducerede Task, fik du stukket en arbejdsseddel i hånden af medarbejderne, som skulle bringes med tilbage til kontoret. I og med, at vi registrerer al data på mobilen, giver det meget større overblik og sikkerhed for, at det arbejde, vi udfører, bliver registreret på den mest korrekte måde«, siger maskinstationsejer Keld Kjærsgaard.

Han kalder det dejlig praktisk at have systemet lige ved hånden.

»Så nu kan jeg bare sidde i traktoren, imens jeg tildeler arbejdsopgaverne til de forskellige folk. Og al information lige fra rutebeskrivelse, kontaktoplysninger og noter om, hvad opgaven går ud på, ligger bogstavelig talt i lommen«, siger han.

Anders Bram Knudsen, FarmBackup siger, at hans mål med det nye produkt er at lette opgaven med farm-management for landmænd og maskinstationsejere i Danmark.

»Med Task har vi udviklet en løsning, der hjælper chefen såvel som den ansatte med at spare tid og bidrager til at optimere deres processer, uanset om arbejdet foregår i marken eller på kontoret«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.