Nu kan du få gødningen med på denne stubharve

Pöttinger klar med gødnings-kit til deres Terria-harver.

Østigske Pöttinger giver dig nu mulighed for at få spredt gødning eller sået en efterafgrøde, hvis du stævner ud med deres Terria-stubharve.

Med en såkaldt gødnings-kit og en tankløsning med enten 1.700 eller 2.400 liters kapacitet i fronten af traktoren, kan der eks. tilføres gødning i flere forskellige dybder, eks. mellem 0-5 cm, 15 cm og ned til 35 cm alt efter harvens arbejdsgange.

Tanksystemet kaldes Amico F og har Isobus som standard og kan styres via tryk på en knap. Tanken kan deles op i to enheder, så man eks. både kan have forsyne marken med gødning og efterafgrøder på samme tid.

Tanken kan også deles op, hvis man eks. vil så en type græs samtidig med kløvergræs.

Pöttingers bugserede Terria-stubharver leveres i arbejdsbredder fra fire til seks meter og som tre- eller fire bullet modeller.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.