Nu kan du få rustbeskyttet traktoren
Dinitrol har lanceret et koncept til rustbeskyttelse af erhvervskøretøjer, der også inkluderer landbrugsmaskiner.

Det er ikke kun personbiler, der lider under det danske, fugtige klima. Erhvervskøretøjer så som lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner er også udsatte for det hårde miljø, og det får nu virksomheden Dinitrol til at lancere et koncept for rustbeskyttelse, der dækker hele paletten af disse køretøjer, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Til hver type af maskine har Dinitrol lavet forskellige sprøjteskemaer, men fælles for hele gruppen er, at Dinitrol bruger samme nye industri-bestkyttelsesprodukt til behandlingen.

Det lak-lignende produkt Dinitrol 4010 tørrer op på overfladen og kan tåle temperaturer på op til 200 grader. Midlet er 100 pct. transparent, og Ifølge Dinitrol kan du også højtryksrense på produktet, uden det vaskes af.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.