Nu kan du også bruge kamera- og sensorteknologi i populært computerspil

Sammen med John Deere kommer der interessant mulighed for at prøve præcisionslandbrug i den nye udgave af Farming Simulator.

En million gange har brugerne af det populære farmer-computerspil foreløbig downloadet muligheden for at bruge præcisionsudstyr i spillet.

I en pressemeddelelse oplyser spilproducenten Giants Software og John Deere, at der kommer en ny generations præcisionsudstyr i den kommende udgave af Farming Simulator 22.

I den nuværende version kan man håndtere basale præcisions-discipliner som jordprøver og variabel tildeling, så kommer der nu mulighed for at benytte sig af kamera-løsninger ligesom, der skulle være mulighed for at gøde mere præcist med sensorteknologi.

Spillet spilles af millionvis af landbrugsinteresserede verden over, og er i stigende grad et interessant sted for maskinproducenterne til at vise deres produkter og løsninger frem.

Langt de fleste store traktor- og maskinproducenter har deres produkter med i spillet ligesom danske producenter som Hardi, Samson og Bredal også er med i spillet.

Den nye version frigives 22. november.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.