Nu kan du vente med afdrag på ny mejetærsker til julen 2020

New Holland ude med afdragsfrihed over to høstsæsoner for at få gang i mejetærsker-salget.

New Hollands forhandlernet kan nu gå ud og tilbyde afdragsfrihed over de næste to høstsæsoner for kunder, som køber en ny New Holland til den kommende høst.

Hos den store New Holland-forhandler J. Hundahl i Thisted betegner medejer Erik Hundahl produktet som et tilbud designet ud fra, at der kan være kunder, som har behovet for en ny maskine men aktuelt ikke har likviditeten ovenpå sommerens tørre og dårlige høst samt udfordringer på lave kødpriser og høje foderpriser.

”Med det her får man udsat afdragstiden med et år. Det er kommet på grund af den dårlige høst. Renteniveauet forbliver uændret i et marked, hvor renterne er ekstremt lave. Det er afdragene, som koster pengene, og dem får man luft fra”, forklarer han.

Har I gjort noget lignende før?

”Nej, det har vi ikke gjort det før. Og man skal jo også huske, at du kommer til at betale før eller siden. Jeg ved ikke, hvor mange som vil bruge det. Det er et frit valg. Der kan være nogle få, som synes, at det kan gavne dem – og så ved de, at de har muligheden. Du kan stadig lave aftalen på ganske normale vilkår.”

Har der været mange opkald på produktet?

”Jeg har ikke hørt noget på det endnu. Men der kan også være forskel på, hvor du er henne landet. Vi har altid haft et frit forhold til at snakke med kunderne om mulige finansieringsløsninger. Derfor får vi nok heller ikke henvendelsen. Men det kan være en øjenåbner for nogle kunder, som kan se, at man kan finde en løsning. Jeg tror, at det er på den måde, det bliver brugt til, at der er nogle forskellige måder finansieringsmæssigt.”

Det her ser jo ud til, at der skal hjælpes lidt gang i salget. Hvordan ser markedet for nye mejetærskere egentlig ud lige nu?

”Der er ikke gået så mange som sidste år på samme tidspunkt. Det er en helt anden verden, vi lever i år end i starten af sidste år. Vi har solgt færre, men vi har solgt flere, end vi faktisk forventede. Der har været et godt salg i sidste års mejetærskersæson, og det medvirker også til, at markedet er svagere frem mod denne høst. På nuværende tidspunkt er det måske under det halve. Både sidste års gode salg, dårlig høst og høje foderpriser spiller ind. Der er rigtig mange, som siger, at den ekstraomkostning tager vi så ikke i år. Mejetærsker-handler er en stor ting, og der er mange ting, som skal flaske sig i hver enkelt handel, hvor traktorer handles mere løbende.”

New Hollands kampagne med afdragsfrihed frem til december 2020 er kun målrettet mejetærskere og tilbydes ikke på nye traktorer eller andre maskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.