Nu kan du vinde læsernes traktor - men skal den ikke have en klat maling først?

Egentlig skulle det være sket for længst.

At vi havde fundet den læser, som kvit og frit overtager Læsernes Traktor.

Overrækkelsen skulle være sket for et år siden på Agromek, men det måtte som bekendt aflyses på grund af corona.

Corona bider dog ikke rigtig på en klassiker som en IH 844S, så det bliver en traktor i god form - vi lover i hvert fald, at den kan starte, når den udloddes.... - og så bliver det endda med et års forbrug af passende præcisionsudstyr, som leveres af Ag Precision.

Vi var forleden forbi SDK's afdeling i Karlslunde, hvor den har fået lov til at overnatte på pladsen siden, at den tidligere på året var en tur med i Tivoli.

En tanke slog os. Malingen ser stadig lidt slidt ud. Er der nogen, som har en god ide til, hvordan vi får opdateret den til en flottere farve - eller får den til at skinne eller vil donere maling eller komme og male den og på den måde bidrage? 

 

 

Skriv eller ring gerne på cjj@landbrugsmedierne.dk eller 40283032. Dermed kommer man på listen over bidragsydere.

Og den er imponerende. Mange har nemlig bidraget undervejs. Største donation er kommet fra CNH’s røde Case IH-hold og forhandleren Sørensen & Lynggaard, der har sponsoreret selve traktoren. En særlig tak skal også lyde til fremtidens landbrugsmaskinmekanikere, der har passet og plejet dem på HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars - ligesom Dansk Maskinhandlerforening har taget traktoren med i Tivoli flere gang - og også sørger for husly under Agromek.  

Det nøjagtige tidspunkt for udlodningen annonceres i tiden op til Agromek på landbrugsavisen.dk. Det bliver enten en af de sidste dage i november eller start december. Måske du vinder den - det kræver blot et abonnement på TraktorTech - som du tegner på landbrugsmedierne.dk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.