Nu kommer Kverneland til Toftlund
Dansk Maskincenter udvider samarbejdet med Kverneland koncernen, så virksomheden fremover også vil forhandle Kverneland fra afdelingen i Toftlund.

Med virkning fra 15. februar udvider Dansk Maskincenter (DMC) samarbejdet med Kverneland. Det betyder, at DMC fremover kommer til at forhandle Kverneland fra afdelingen i Toftlund.

I dag sælger DMC de velkendte redskaber i Jelling, Odder og Rimmerhus, men nu kommer den sidste afdeling med i klubben så at sige.

 "Med muligheden for at udvide vores gode samarbejde med DMC i det sønderjyske, får vi en god dækning af landkortet med fokus på nærhed til kunden," fremhæver salgschef Troels Pontoppidan, Kverneland Group Danmark.

"Kverneland favner bredt og er kendt i forretningen. Med Kverneland i vores Toftlund-afdeling har vi en rigtig god dækning af vores kunders behov," siger Charlotte Villum Jensen, administrerende direktør i DMC, i en pressemeddelelse om samarbejdet.

Samarbejdet skydes officielt igang, når DMC holder Åbent Hus i Toftlund 29. februar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.