Nu mangler der bare blækket fra første Deutz-salg i Randers

Ny maskinhandler i Randers oplever stor gejst hos både personale og kunder, som hidtil har været vant til røde MF-farver og Fendt-grøn.

De er på mange måneder rejst ind i en ny verden.

De ansatte hos det nye HCP Maskincenter på Bronzevej stammer nemlig fra Jysk Maskincenters Agco-univers med røde Massey Ferguson farver og Fendt-grønt.

Nu skal de – og ikke mindst kunderne – vænne sig til et nyt traktormærke, da Deutz-importøren HC Petersen har etableret sig med sin første detailforretning i maskinhandlerledet her på matriklen, hvor der ellers er solgt rigtig mange MF og Fendt-traktorer.

”Det går rigtig godt. Der er god gejst hos personalet, som virkelig vil vise, at det her kan lade sig gøre. Og vi har mange forespørgsler på Deutz-traktorer”, siger daglig leder Aksel Gaardsted Christensen.
Blækket på den første – og dermed historiske – traktorhandel med Deutz traktorer er dog ikke sat endnu, fortæller han.

”Vi har flere tilbud ude, men vi har endnu ikke den første handel”, siger han med forventning om, at der snart er hul igennem til den handel.  

Får Deutz-grøn mand ind til nytår

Personalet er her efter få uger med den nye maskinhandel sendt på de første kurser i det nye traktormærke. Samtidig ankommer der efter nytår en specialist i det nye mærke.

”Vi er i øjeblikket ca. 10 mand og til nytår får vi så en ny montør, der kender mærket rigtig godt”, siger han.

HCP Maskincenter har fra den gamle butik overtaget en del værktøj og tøj, som i øjeblikket sælges ud til udsalgspriser, da forretningen ikke kommer til at satse på området.

”Vi kan se, at der er mange, der kan drive butik bedre end os. Vi satser på salg af maskiner og servicering af maskiner. Det er det, vi er gode til”, siger Aksel Gaardsted Christensen.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.