Nu melder Agritechnica fuldt hus
Der bliver maskiner i alle hjørner i de gigantiske messeheller i Hannover til november.

Man skal være uhyggelig rask på fødderne, hvis man skal se det hele under årets store messe for landbrugsmaskiner i Hannover i november.

Agritechinica melder nu om fuldstændig booket udstillingsareal i de 23 haller i Hannovers messecenter med mere end 2.800 udstillere forsamlet til at vise deres maskiner og tekniske løsninger frem for et forventet publikum i nærheden af en halv million landmænd og andre teknikinteresserede folk fra hele verden.

Alle væsentlige aktører vil præsentere deres nyeste maskiner – og sikkert også give smagsprøver på, hvad der eventuelt venter i fremtiden.

Mange nyheder præsenteres løbende allerede inden messen i pressen og på sociale medier, og vises så for alvor frem for det brede publikum i Hannover.

Det er nærmest en astronomisk opgave at beskrive, hvad der venter i hallerne.

Blandt mange nyheder kan vi dog nævne nogle stykker:

Case IH og New Holland stiller sikkert med deres nye Magnum- og T8-modeller, som allerede er præsenteret i Nordamerika.

Horsch har for ny præsenteret deres nye redskaber – bl.a. med fokus på såkaldt hybridlandbrug, hvor der er fokus på at sænke sprøjtningen væsentligt.

Claas havde for nylig journalister samlet på et større pressemøde i Frankrig, hvor de viste en ny Lexion frem. De første billeder af den er vist – og i øvrigt kan man læse meget mere om maskinen torsdag 1. august, hvor Claas frigiver teknisk information om maskinen.

Fendt har også allerede varmet kraftigt op til messe med lanceringen af en helt ny Fendt 900-serie først på sommeren.

Midt i vrimlen af stande rundt omkring i hallerne kan man også møde hele 54 danske udstillere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.