Nu producerer hollænderne både 3-,4- og 5-hjulede gyllenedfældere

Ploeger er klar med ny model med 550 hk Scania-kraft og 22 kubik i tanken.

Så er lanceringerne frem mod Agritechnica startet.

Hollandske Ploeger meddeler, at der er nyt på produktfronten i form af en fire-hjulet selvkørende gyllenedfæller, som de vil vise frem på den store maskin- og landbrugsudstilling i Hannover til november.

Den nye maskine melder sig ind i rækken af to allerede eksisterende modeller med henholdsvis tre og fire hjul.

Ploegers entre på produktionen af gyllenedfældere skete i 2016, da den første model med tre hjul stod klar som prototype i slutningen af året, mens introduktionen for alvor blev skudt i gang på Agritechnica 2017.  

Den nye model placerer sig ikke bare på hjul fronten midt imellem de andre modeller i rækken. Med en tankkapacitet på 22 kubikmeter er den nemlig midterste bror mellem mindste på 16 kubik og den største på 26 kubik.

Som sine brødre er den udstyret med en Scania-motor. De 550 hk trækkraft er udstyret med en trinløs ZF-transmission, der styres fra et velkendt kabinemiljø for Claas-kendere.

Ploeger oplyser også, at andre velkendte producenter som Börger, Vogelsang og Kessler leverer komponenter og dele til maskinen.

Da Ploeger i 2016 relativ hurtigt kom i gang med produktionen skete det på basis af en lille gruppe af erfarne medarbejdere, hvor flere havde en fortid hos Agco-brandet Challenger med at producere Terra-Gator-nedfældere.

Ploeger beskæftiger i dag ca. 800 ansatte og er en del af Ploeger Oxbo Group, som også består af amerikanske Oxbo og franske Bourgoin. Gruppen producerer også en lang række forskellige høstemaskiner inden til bl.a. frugt- og grøntsagsproducenter og omsætter årligt for ca. 1,7 mia. kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.