Nu søger vi en ny Læsernes Traktor

LandbrugsMediernes traktormagasin TraktorTech søsætter igen læsernes egen traktor. Derfor søger magasinet efter en ny traktordonor.

Den blev født på et søvnigt redaktionsmøde for snart mange år siden - og udviklede sig omgående til en succes. Det hele startede med, at Hjallerup Maskinforretning donerede en lettere brugt(!) MF 595. Den kom til at rejse land og rige rundt og blev mødt af en masse velvillige sponsorer og arbejdsomme mennesker, der gerne ville fikse og gejle den op.

Dansk Maskinhandlerforenig (DM) var bl.a. en af de mange gode venner og støtter for traktor-projektet. Til sidst blev den udloddet, og nu går vi gang med projekt: Læsernes Traktor 2.0. DM har lovet at bakke os op igen med råd og dåd - og så vil vi gerne involvere så mange læsere som muligt undervejs. Men allerførst har vi brug for det helt basale:

Traktoren.

Så har du en ekstra traktor, som du synes kunne være sjov at dele med Danmarks bedste traktorlæsere, slippe løs til udvikling i TraktorTechs univers og til sidst en udlodning, så hører vi gerne snarest muligt fra dig.

Sådan kan du være med:

Vi hører som sagt meget gerne fra dig, hvis du vil donere en traktor, udlove arbejdskraft, materieler med mere. Som modydelse bliver sponsor på projektet.

Ring gerne til redaktionschef Christian Juel Jørgensen på 40283032 eller skriv til mail cjj@landbrugsavisen.dk.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.