Nu stiger chancen for, at dine maskiner kører med Danfoss-teknologi

Danfoss køber hydraulikforretning til i en handel for 21 mia. kr.

Danfoss har i dag et kæmpe produktområde i et producere hydraulik- og andre teknologier til bl.a. industri- og landbrugsmaskiner.

Fremover bliver Danfoss aktør på det område, Danfoss Power Solutions, en endnu større aktør på verdensmarkedet, da Danfoss netop har opkøbt hydraulikforretningen fra Eaton for ca. 21 mia. kr.

Eaton Hydraulics leverer ifølge en pressemeddelelse fra Danfoss produkter til kunder inden for landbrug, industri, og bygge- og anlægssektoren.

Forretningen havde et salg i 2019 på ca. 2 mia. euro og 11.000 ansatte og kommer til at fordoble Danfoss’ egne aktiviteter på området.

Eaton-koncernen har iøvrigt hidtil beskæftiget omkring 100.000 ansatte og er et af de ældste børsnoterede selskaber på børsen i New York.

Med opkøbet vokser den danske industri-gigant Danfoss iøvrigt med en tredjedel. Hele Danfoss har indtil nu haft ca. 28.000 ansatte og en omsætning på 6,3 mia. euro.

”I dag har vi taget et signifikant og transformativt skridt mod at blive en af verdens absolut førende spillere på markedet for mobil- og industrihydraulik. Dette opkøb er en helt enestående mulighed for at kombinere to globale hydraulikforretninger med produktporteføljer og geografisk tilstedeværelse, der i udpræget grad komplimenterer hinanden”, lyder det i en kommentar CEO hos Danfoss Kim Fausing.

Eksempler på Danfoss Power Solutions er bl.a. hydrostatiske pumper, hydrauliske ventiler, styreorbitroler samt elektriske motorer til OEM-producenter af landbrugs-, skov- og entreprenørmaskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.