Nu vises traktoren, som er kåret som Europas bedste, frem i Danmark

’Tractor of the Year’ i Europa vises for første gang frem på Agromek, når TBS Maskinpower debuterer med en kæmpe stand.

Det bliver med Europas hotteste traktor på plads, at den store maskinhandler TBS Maskinpower stiller til start på Agromek for første gang.

- Vi har lige fået den nye Fendt 700-serie hjem i et eksemplar, som vi kan vise frem for offentligheden til officiel lancering i Danmark. Den kom så sent som i sidste uge til Danmark og er kørt direkte til Agromek. Det er lige i tolv, og vi glæder os rigtig meget til at vise den frem, siger sælger Martin Geiser, TBS Maskinpower.

Tidligere på måneden blev topmodellen i Fendts 700 serie, 728, kåret som ’Tractor of the Year 2023’ i Europa.

Komitéen bag kåringen fremhævede blandt andet traktorens super manøvreegenskaber, hvor Fendt har skåret 10 procent af venderadius, men der nikkes også anerkendende til en helt ny Agco Power-motor, automatisk regulering af firehjulstrækket efter bedst mulige træk og en meget lav vægt i forhold til hestekræfter – blandt andet.

Ud over denne traktor, som rammer et populært segment på det danske marked, kommer TBS både på standen i den store hal Boxen og på et par placeringer uden for hallen også til at vise maskiner som den nye Fendt teleskoplæsser Fendt Cargo, en række andre Fendt-modeller og et helt teknologi-hjørne, oplyses det.

- Det bliver både et smart farming hjørne, hvor man kan høre alt, hvad Fendt kan med for eksempel GPS-teknologi og andre smart farming-løsninger, og sted, hvor man kan høre om karrieremuligheder i TBS og branchen, siger han.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.