Ny ansvarlig for Stemas

Tidligere maskinhandler vender tilbage til branchen som ansvarlig for alle Stemas-forhandlere i Danmark og Norge.

Distriktet er temmelig stort, og den nye forhandleransvarlige for Stemas-forhandlerne i Danmark og Norge, Christian Mathiesen lægger næppe et besøg hos L. H. Bornholm på Bornholm og firmaet Traasdahl i Tromsø allerlængst mod nord i Norge på samme tur, når han fremover tager en rundtur til Stemas’ forhandlere af Weidemann-læssemaskiner.

»Når jeg er kommet til Oslo i det sydlige Norge, er der 2100 km til Tromsø. Alligevel skal alle norske forhandlere have besøg en gang i kvartalet. De danske forhandlere får mig at se oftere. Som forhandleransvarlig skal jeg bistå alle Stemas’ forhandlere i at optimere salget af Weidemann-maskiner«, siger Christian Matthiesen.

Han er første mand med titlen ”Forhandleransvarlig DK/NO” på Stemas-visitkortet. Men han har stemplet ind med solid erfaring fra maskinbranchen, hvor han i en årrække selv var forhandler af minilæssere af et andet mærke. Han drev firmaet Scanmas i Hjørring med import og forhandling af både læssemaskiner og lifte, samt salg af brugt materiel.

Senest har Christian Matthiesen solgt dæk til professionelle kunder i Nordjylland. Nu kommer han så til at dække et væsentligt større område som medspiller for i alt 31 Stemas-forhandlere i Danmark og Norge.

»Organisationen er fint på plads med en geografisk god placering af Weidemann-forhandlerne. Nu glæder jeg mig til at være sparringspartner for forhandlerne, som bruger os meget, blandt andet i forbindelse med at de deltager i messer, dyrskuer og afvikler andre aktiviteter. Stemas har 16 forhandlere i Danmark og 15 i Norge, men i virkeligheden sælges der Weidemann-maskiner langt flere steder. En del af forhandlerne har nemlig flere afdelinger og udsalgssteder«, siger Christian Matthiesen.

Hidtil har Stemas’ interne sælgere varetaget den løbende kontakt til forhandlerne. Med Christian Matthiesen på plads som ansvarlig for hele forhandlernettet får Stemas’ egen salgsstyrke dermed frigivet ressourcer til blandt andet at fokusere både på Weidemann og firmaets andre maskinmærker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.