Ny app fra New Holland kan optimere mejetærskeren
Harvest Excellence app’en giver piloten mulighed for at optimere indstillingerne på mejetærskeren ud fra jord- og afgrødeforhold.

New Holland Agriculture har udviklet en ny app til mobile enheder. Harvest Excellence app’en giver piloten mulighed for at optimere indstillingerne for deres mejetærsker under hensyntagen til jord- og afgrødeforhold og ved at levere problemløsning, når det er nødvendigt.

App’en blev lanceret i 2017 på engelsk på udvalgte markeder, men er nu også tilgængelig på dansk og er klar til denne høst.

Harvest Excellence app’en vælger automatisk sprog baseret på brugerens enhed. Den guider brugeren gennem de forskellige trin for at indsamle den information, den har brug for på maskinen og forholdene i marken, såsom mejetærskermodel, jordtype, afgrødetype, udbytte, fugtighed, strålængde, hældning, tilstedeværelse af sten samt om mejetærskeren er med hjul eller bælter. Derefter udarbejder programmet de anbefalede indstillinger, hvorefter piloten kan tilpasse indstillingerne baseret på egen erfaring med marken eller andre forhold.

App’en tilbyder også en problemløsningstjeneste, som vil lede piloten gennem en række trin, og ved hvert trin angiver piloten, om den foreslåede handling har løst problemet. Hvis den ikke har det, leder app’en piloten til et nyt trin. Og endelig vil app’en eventuelt anbefale at kontakte forhandleren.

Harvest Excellence app’en er tilgængelig til iOS- og Android-operativsystemer, i smartphone- og tabletversioner på App Store og Google Play.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.