Ny app og transmission: Kæmpe finsnitter opdateres

Transmissionsmulighederne til frontudstyret på Claas store Jaguar finsnitter får en tak mere.

En af Claas største maskiner – den store finsnitterserie Claas Jaguar 900-serien – bliver også opdateret med en række muligheder.

Claas slår mest på stortromme for, at man nu udvider transmissions-varianterne, der driver frontudstyret.

Udover det velkendte mekaniske transmission og det variable frontudstyrstræk, så står Claas nu klar med muligheden for et twin hydraulisk træk, som skulle have nogle klare fordele, når der køres med pick up.

Denne mulighed skal bl.a. gøre, at pickup-hastigheden øges parallelt, når hastigheden øges på maskinen. Systemet betyder også, at Jaguaren automatisk kan respondere, hvis der sker forandringer i længden eller forholdene på afgrøden. Piloten kan også selv ændre manuelt på indstillingerne, hvis han føler for det.

Ifølge Claas’s egne tal viser forsøg fra Californien, at man kunne øge materialegennemstrømningen med 13-14 pct. under svære høstforhold med denne transmission i forhold til den mekaniske.

På multi crop crackeren max kan man nu få en særlig belægning, som kan øge services-tiderne firefold, lyder det fra Claas. Belægningen hedder BusaClad og skulle betyde, at nogle Jaguar nu har kørt med det i fire sæsoner og klaret over 3.100 hektar majs.   

Som hidtil er det på en Jaguar muligt at tilsætte additiver til græshøsten. For at gøre arbejdet med det mere simpelt er Claas nu klar med en ny app, der skal gøre det lettere at indstille den korrekte dosis.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.