Ny Bednar-profil: Hos mig ligger mærket helt klart i top 3

Danish Agro henter Bednar-forstærkning hos S.D. Kjærsgaard.

Danish Agro Machinery får fremover Niels Kristian Andersen som ny salgs- og produktchef for sin portefølje af jordbearbejdningsmaskiner fra tjekkiske Bednar.

Den nye Bednar-profil kommer fra et job som sælger hos den store Case IH og Case Construction-forhandler og importør S.D. Kjærsgaard.

37-årige Niels Kristian Andersen erklærer, at Bednar i hans bog kommer højt i rangfølgen af redskabsproducenter.

”Bednar er en af de mest innovative producenter på markedet og leverer high-end maskiner, som passer rigtig godt til de danske præcisionslandbrug. Og for mig ligger Bednar helt klart i top 3, når man taler om jordbearbejdning og såning, derfor er jeg meget beæret over, at valget netop faldt på mig. Jeg er klar til at iklæde mig den gule førertrøje og vise, hvorfor Bednar er det sikre valg, når man taler om redskaber til de danske landbrug”, siger Niels Kristian Andersen i en pressemeddelelse.

Stillingen er blevet ledig efter, at importen og den medfølgende support på mærket i Danmark for nylig er skiftet fra MI til Danish Agro Machinery.

Mærket sælges i øjeblikket fra 11 forskellige salgssteder rundt omkring i landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.