Ny Case-forhandler i konkursbos bygninger

Så er der sat navn og sted på den Case IH forhandling, som Salling Traktorservice A/S Nordvestjysk Traktorservice A/S og Sørensen og Lynggaard A/S har stiftet sammen. Det nye selskab hedder Maskincentrum og får adresse i Aulum.

I løbet af kun 14 dage er der skabt en ny forhandling af Case IH i Aulum.

"Vores nye selskab har vi valgt at kalde Maskincentrum A/S. Det gør vi blandt andet, fordi det får hjemsted i Aulum, der ligger næsten i centrum af området," fortæller Carsten Carøe Sørensen og Peter Nielsen i en fælles udtalelse.

De to er indehavere af henholdsvis Sørensen og Lynggaard med hjemsted i Viborg og af Salling Traktorservice A/S │ Nordvestjysk Traktorservice A/S med hjemsted i Spøttrup og Hurup - og nu i fællesskab af Maskincentrum A/S.

For ingen skal være i tvivl, pointerer de, at de fortsætter hver deres maskinforretninger uændret. Der er således ikke tale om en fusion mellem de to.

Maskincentrum A/S har købt de bygninger, som hidtil har været anvendt af Nic. Nielsen A/S, der ophørte i midten af januar 2015.

"Vi har også overtaget flere medarbejdere fra den ophørte forretning."

"Kunderne bliver derfor fortsat betjent af professionelle Case IH folk med mange års stort kendskab til mærket."

"Desuden tager vi den gode service med, vi er kendt for i vores forretninger hver især," fastslår de.

Den nye maskinforretning åbner mandag 9. februar 2015 kl. 7.30 og vil herefter fungere med branchens normale åbningstider.

Fuld tryghed for kunderne

Det siger sig selv, at det giver noget turbulens, når en maskinforretning ophører pludseligt.

"Men vi står bag kunderne," der handlede hos Nic. Nielsen.

"Derfor overtager vi også gerne den service, der er på Case IH produkterne," siger de to nye ejere af Maskincentrum A/S

Det betyder blandt andet, at kunderne med nye Case IH løsninger købt i Aulum fortsat er omfattet af en garanti, og derfor trygt kan bruge den nye maskinforretning på Smedegade i Aulum. Udover at forhandle Case IH får den nye maskinforretning også salg af andre landbrugsmaskiner samt have- og parkløsninger til såvel professionelle som private.

Både salg og service i Aulum

Maskincentrum A/S får udstilling af maskiner i en flot ny hal, et veludstyret værksted og et omfattende lager af dele.

"Vi fortsætter også med det samme telefonnummer, som kunderne i Aulum hidtil har brugt, nemlig 96 41 11 00," forklarer Peter Nielsen og Carsten Carøe Sørensen.

Maskincentrum A/S har også fået sin egen hjemmeside med samme navn - altså er dens adresse www.maskincentrum.dk. Her vil man løbende kunne følge den nye maskinforretning og læse om både dens produkter og medarbejdere samt åbningstider med videre.

Emneord konkurs

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.