Ny Case IH-chef lader kontor være kontor og hopper direkte i marken

Case IH’s nye chef for markederne i Norden og Baltikum er hoppet direkte i felten fra dag 1 – og så må kontorarbejdet kommet efterhånden.

Fantastisk. Passion.

Entusiasmen strømmer igennem telefonen.

CNH har ansat ny chef for hele markedsområdet i Norden og Baltikum for Case IH-delen. Egentlig ligger kontorpladsen i Storkøbenhavn, men svenske Markus Ågren, som til daglig bor på landet mellem Helsingborg og Landskrona, har skippet de første dages introforløb med opsætning af arbejdsmobil, mail og diverse helt over og er hoppet direkte i arbejdsskoene og står på en mark i Slovakiet sammen med en masse Case IH-kolleger for at høre sidste nyt hos det røde traktormærke.  

Og marken er helt central for ham. Han skal ikke sidde fem dage om ugen på kontoret og klikke sig igennem det ene regneark efter det andet. Og det samme kan man sige om Case IH’s produktprogram. Det skal ikke blive hengemt.  

”Det er fantastisk at være ude i marken. Og min klare besked skal være, at vi skal have mere aktivitet hos vores slutbrugere. Vi skal have flere traktorer og høstmaskiner ud på prøve i markerne, så flere landmænd kan prøve og teste vores maskiner og se, hvor gode produkter vi har”, siger han og nævner også, at han aktivt vil være med til at udvikle forhandlerne og skubbe på for, at der kommer flere finansielle produkter og muligheder i spil i landbruget.

”Det er herligt at stå her og se den entusiasme, der er hos sælgerne fra de mange forskellige forhandlere. Dem skal vi være med til at udvikle og tage et fælles tag med”, siger han, mens han endnu er mindre direkte, når det gælder udviklingen forhandler-strukturen og markedsandelene.

”Der kommer givetvis til at være nyt indenfor måneder eller måske et års tid. Men det er jo stadig helt nyt, og jeg skal først til at lære forhandlerne at kende og sætte mig ind i de nøjagtige markedstal for at være helt ærlig. Det vigtigste er, at vi har gode produkter, og vi har et team med passion og gejst”, siger han.

Fortid hos Mercedes og John Deere

Vejen ind i CNH-koncernen er brolagt med erfaring indenfor rullende kørertøjer og finansiering, senest som direktør hos lastbilhænger-giganten Smith Cargobulls svenske datterselskab og en række stillinger med både markeds- og finansieringsopgaver hos Mercedes samt et mindre ophold hos John Deere som finansmanager for de nordiske og baltiske lande.

Fællesnævneren er ifølge Markus Ågren, at han kan li’ udvikling, fart og udfordringer. Den 40-årige svenskers søn på fire år er også vild med jobskiftet, lyder det med et stort grin fra farmand.  

”Store traktorer imponerer bare mere. Og det kan da godt være, at det er min 40 års krise, men der er bare mere fun i marken”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.