Ny corona-melding fra New Holland: Vi er ved at genåbne

Annoncerer åbning af fabrikker på Facebook.

Genåbningen af traktorproduktionen i Europa fortsætter. I et opslag på Facebook annoncerer New Holland nu, at man er klar til at producere igen på fabrikker i Europa.

”New Holland Agriculture ser sig forpligtet til bakke op om landmændene og landbruget, derfor er vi stolte over at kunne annoncere genåbningen af vores fabrikker i Europa. Vi har arbejdet utrætteligt på at få alle sikkerhedsforanstaltninger på plads, for at beskytte vores medarbejdere og starte produktionen igen så hurtigt som muligt”, lyder det i opslaget.

Markedschef Thomas Pedersen for New Holland i Danmark og Sverige oplyser, at han og den øvrige stab på det danske marked meget snart forventer at have en detaljeret oversigt over genåbningen.

Nedlukningerne har i en periode betydet, at man ikke kunne forvente at bestille en ny traktor med nøjagtig de specifikationer, som man måtte ønske, til en eksakt leveringsdato.

Til gengæld har man i periode godt kunne købe en ny traktor.  

”Det har ikke været sådan, at man ikke har kunnet købe en ny traktor. Der er blevet løst en masse ting, hvor traktorer, som ellers var tiltænkt nogle lande, så er blevet leveret til andre, hvor der har været behov. Det har i udstrakt grad været muligt at få transporteret allerede producerede enheder. Vores kunder og forhandlere har vist stor fleksibilitet for få tingene til at lade sig gøre”, siger han og oplyser, at forsyningen a reservedele under nedlukningen har kørt, så forhandlerne har kunne servicere deres kunder under forårsarbejdet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.