Ny dansk direktør for Danish Agros norske Claas-importør
Michael Husfeldt er ny CEO for Danish Agro koncernens norske maskinaktiviteter

1. februar 2018 overtager Michael Husfeldt posten som CEO i Norwegian Agro Machinery, der Danish Agro koncernens norske importør af blandt andet CLAAS maskiner.

Jens Skifter, der er er CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S og overordnet ansvarlig for Danish Agro koncernens maskinaktiviteter, har siden opstarten af de skandinaviske maskinaktiviteter i oktober 2016 stået i spidsen for etableringen af Norwegian Agro Machinery.

Han fortsætter nu i bestyrelsen for det norske selskab.

Michael Husfeldt, der hidtil har haft rollen som COO, får nu ansvaret for den videre udvikling af selskabet.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle og eksekvere vores strategi i Norge sammen med teamet i Norwegian Agro Machinery", fortæller Michael Husfeldt, som desuden fortsætter uændret som CEO for det danske selskab Danish Agro Machinery i Fredericia.

"Michael Husfeldt har mange års erfaring i landbrugsmaskinbranchen, hvor han før ansættelsen i Danish Agro Machinery var direktør for LMB Danmark A/S i tre år. Forinden sad Michael Husfeldt næsten syv år som direktør for branche- og arbejdsgiverforeningen Dansk Maskinhandlerforening, som organiserer næsten alle maskinhandlere i Danmark. Før dette var han aktiv med et andet varemærke, hvor den operationelle erfaring startede", siger Jens Skifter og fortsætter:

Claas ser Agromek som nordisk udstillingsvindueMaskiner Onsdag 20. december 2017 · 11:22

"Udviklingen i Norge ønsker vi at basere på de erfaringer som Michael har samlet i Danmark, idet der er mange synergier i samarbejdet mellem vores teams i de to lande", siger han.

Norwegian Agro Machinery er ejer af maskinhandelsselskabet Lena Maskin AS, og har samarbejde med 11 private forhandlere.

Selskabet repræsenterer i dag Premium varemærker i tillæg til Claas, som Conor, Horsch, Lémken, AVR, Kivi, Pekka, Samson, Göweil, Multiva og danske Bogballe. Selskabet har med kontinuitet sikret distributionen i Norge for Claas, og øget omsætningen samt markedsandelene på flere produkter.

Selskabets fokus er især på traktorer.

Danish Agro koncernen har landbrugsmaskinaktiviteter i ni lande og forventer en omsætning i 2019/2020 på ca. 4  mia. DKK, hvilket gør koncernen til en af Europas største maskinhandlere.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.