Ny dansk direktør for Danish Agros norske Claas-importør

Michael Husfeldt har fået en post mere i Danish Agro-koncernen.

1. februar 2018 overtager Michael Husfeldt posten som CEO i Norwegian Agro Machinery, der er Danish Agro koncernens norske importør af bl.a. CLAAS maskiner.

Jens Skifter, der er er CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S og overordnet ansvarlig for Danish Agro koncernens maskinaktiviteter, har siden opstarten af de skandinaviske maskinaktiviteter i oktober 2016 stået i spidsen for etableringen af Norwegian Agro Machinery.

Han fortsætter nu i bestyrelsen for det norske selskab.

Michael Husfeldt, der hidtil har haft rollen som COO, får nu ansvaret for den videre udvikling af selskabet, der bl.a. rummer maskinhandlen Lena Maskin AS og samarbejder med 11 private forhandlere.

»Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle og eksekvere vores strategi i Norge sammen med teamet i Norwegian Agro Machinery«, fortæller Michael Husfeldt, som desuden fortsætter uændret som CEO for det danske selskab Danish Agro Machinery i Fredericia.

»Michael Husfeldt har mange års erfaring i landbrugsmaskinbranchen, hvor han før ansættelsen i Danish Agro Machinery var direktør for LMB Danmark A/S i tre år. Forinden sad Michael Husfeldt næsten syv år som direktør for branche- og arbejdsgiverforeningen Dansk Maskinhandlerforening. Før dette var han aktiv med et andet varemærke, hvor den operationelle erfaring startede«, siger Jens Skifter og fortsætter:

»Udviklingen i Norge ønsker vi at basere på de erfaringer, som Michael har samlet i Danmark, idet der er mange synergier i samarbejdet mellem vores teams i de to lande«.

Faktaboks

Norwegian 
Agro Machinery

  • Danish Agros maskinsatsning i Norge.
  • Importerer Claas.
  • Ejer maskinhandleren Lena Maskin.
  • Distribuerer også mærker som Horsch og Lémken. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.