Ny detalje på knivtromle: Skærer nu afgrøden på kryds og tværs

Mandam har forsynet deres knivtromle med en ekstra tværstillet redskabsbjælke med en række tallerkener med bølgekant, så afgrøderne bliver skåret på kryds og tværs.

Mandam lancerer nu en ekstra feature på producentens knivtromle, så plantematerialet får et ekstra snit vinkelret på knivtromlens bearbejdning. I al sin enkelthed består nyheden af en ekstra tværstillet redskabsbjælke, hvorpå, der er monteret en række tallerkener med bølgekant. De er monteret på kraftige, fjedrende arme, som det kendes fra f.eks. planérplanker på harver og tromler.

Ifølge en pressemeddelelse vil afgrøderne blive skåret ”på kryds og tværs”, når Mandam knivtromlen kører gennem afgrøderne med den ekstra sektion monteret.

 ”Vi ved, at tandem-knivtromlen i sig selv er rigtig god i f.eks. majsstub, men specielt i høje, grønne efterafgrøder vil det ekstra snit være godt. Og hvis man vil spare lidt på slitagen på tallerkenrækken, kan man jo bare lige afmontere den før mindre krævende opgaver”,siger Svend Aage Jensen fra importøren Brørup Traktor- og Maskincenter.

Den ekstra tallerkenrække kan eftermonteres på eksisterende Mandam tandemknivtromler.

 

 

Mandam har haft succes med deres tandem-knivtromler til sønderdeling af grov stub og planterester. Tromlen arbejder med relativt høj hastighed og er angiveligt effektiv til at neddele f.eks. majsstub.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.