Ny Deutz-Fahr-importør og redskabsmærke er med på Agromek for første gang

Der falder stadig nye stande på plads til årets Agromek i november.

Det bliver også med den nye Deutz-Fahr importør i folden, at der afholdes Agromek i slutningen af november/start december.

Agromek oplyser nemlig, at Moni Worldwide kommer til Herning med de nyeste traktorer fra Deutz-Fahr.

- Hvis vi skal være med i superligaen for traktorer herhjemme, skal vi også være på Agromek. Her vil det være vores danske forhandlere, der vil præsentere produkterne, for de er vores ansigt udad til, lyder det fra indehaver af Moni Worldwide, Thomas Mortensen.

Deutz-Fahr bliver på messen nabo til Deutz-Fahr-forhandleren Brørup Traktor og Maskincenter, som bl.a. kommer til at vise Ploegers selvkørende gylleudbringer, såmaskine fra Claydon og vogne fra Pronar og Schuitemaker frem.

En anden nybagt udstiller er tyske Ziegler, som både har et større redskabsprogram og udstyr til mejetærskere. Det tyske mærke har for nylig etableret et brohoved på Fyn til at servicere sine danske, norske og nordtyske forhandlere.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.